Onze diensten

Endi Energie levert Groene stroom en gas aan consumenten en ondernemers in Nederland. Endi Energie gelooft dat een betaalbare energierekening een basisrecht is voor iedereen. Samen met onze betrouwbare partners dragen wij er zorg voor dat ook jouw energierekening omlaag gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak zelf een berekening van je energiekosten.

100%
zekerheid van een scherp tarief
100%
Groene stroom van dichtbij
100%
Klanttevredenheid

Vraag direct een energielevering aan

Nog vragen?

Veel gestelde vragen

Hoe kan het dat jullie blijvend scherpe tarieven bieden?

Door slim samen te werken met grote inkopers van stroom en gas en door altijd op tijd een goed verlengingsaanbod te doen nemen wij je zorgen weg en heb je zekerheid van een blijvend scherp tarief. Wij houden niet van eenmalige weggevertjes om deze vervolgens dubbel en dwars terug te verdienen door je met torenhoge tarieven op te zadelen. Gewoon scherp en transparant, dat is wel zo eerlijk.


Kan ik zomaar overstappen?

Kijk voor dat je overstapt eerst even na of je huidige energiecontract nog loopt. je huidige leverancier kan namelijk een opzegvergoeding in rekening brengen bij een vroegtijdige overstap. In sommige gevallen nemen wij deze van je over. Neem hiervoor direct contact met ons op, we helpen je graag.


Wat is het verschil tussen energieleveranciers?

Het enige wat een energieleverancier eigenlijk doet is je een rekening sturen voor je verbruikte energie op basis van de tarieven die jij met je energieleverancier hebt afgesproken. Deze tarieven bepaald de leverancier zelf en juist hierdoor kan het zinvol zijn om over te stappen. Daarnaast is er natuurlijk een groot verschil tussen de service die een energieleverancier verleend. Op beide punten willen wij uitblinken door een blijvend scherp tarief te bieden in combinatie met de beste persoonlijke service.


Openingstijden

Maandag 09:00-17:30

Dinsdag 09:00-17:30

Woensdag 09:00-17:30

Donderdag 09:00-17:30

Vrijdag 09:00-17:30

Zaterdag 10:00-16:00

Zondag 12:00-16:00

Contact

Info@endienergie.nl

085 – 06 07 432

Kvk: 80893775

Privacy beleid

Klachtenregeling

Herroepingsrecht

Volg ons