Veelgestelde vragen

Door slim samen te werken met met betrouwbare energie partners en door altijd op tijd een goed verlengingsaanbod te doen nemen wij je zorgen weg en heb je zekerheid van een blijvend scherp tarief. We houden niet van eenmalige weggevertjes om deze vervolgens dubbel en dwars terug te verdienen door je met torenhoge tarieven op te zadelen. Daarnaast maakt Endi Energie geen winst op je stroomverbruik. Gewoon scherp en transparant, dat is wel zo eerlijk.
Het enige wat een energieleverancier doet voor de eindverbruiker is een rekening sturen voor de verbruikte energie op basis van de tarieven die jij met de energieleverancier hebt afgesproken. Deze tarieven bepaald de leverancier, los van vaste kosten en belastingen zelf en juist hierdoor kan het zinvol zijn om over te stappen. Daarnaast is er natuurlijk een groot verschil tussen de service die een energieleverancier verleend. Op beide punten wilt Endi Energie uitblinken door een blijvend scherp tarief te bieden in combinatie met de beste persoonlijke service.
Kijk voor dat je overstapt eerst even na of je huidige energiecontract nog loopt. Je huidige leverancier kan namelijk een opzegvergoeding in rekening brengen bij een vroegtijdige overstap. In sommige gevallen nemen wij deze van je over. Neem hiervoor direct contact met ons op, we helpen je graag.
Kort gezegd, nee. Wij vinden dat je klanten alleen eerlijk kunt adviseren over stroomverbruik als je zelf niets aan dat stroomverbruik verdiend. Of je nu veel of weinig energie verbruikt, voor ons veranderd er niets. Endi Energie heeft daarom maar één doel en dat is een zo laag mogelijke energierekening voor als onze klanten.
Endi Energie en haar partners steunen het opwekken van eigen energie en dragen daarom graag bij aan de opbrengst hiervan. Om deze reden bieden wij een hoog teruglevertarief voor onze klanten van € 0,0847 per kWh.
Bij het salderen van energie met zonnepanelen lever je energie terug aan het energienet maar gebruik je zelf nog meer dan je terug levert aan het elektriciteitsnet. Wat je opwekt wordt dus als het ware verwerkt met wat je verbruikt op je jaarlijkse energierekening en je rekent alleen het verbruik af dat overblijft. Wanneer de opbrengst van je zonnepanelen hoger is dan je totale verbruik krijg je van je energieleverancier een terugleververgoeding voor de terug geleverde stroom. Deze terugleververgoeding verschilt behoorlijk per energieleverancier en je doet er daarom verstandig aan het teruglevertarief per energieleverancier goed te controleren als je voor de terugleververgoeding in aanmerking komt.

Openingstijden

Maandag 09:00-17:30

Dinsdag 09:00-17:30

Woensdag 09:00-17:30

Donderdag 09:00-17:30

Vrijdag 09:00-17:30

Zaterdag 10:00-16:00

Zondag 12:00-16:00

Contact

Info@endienergie.nl

085 – 06 07 432

Kvk: 80893775

Privacy beleid

Klachtenregeling

Herroepingsrecht

Volg ons